Ne demek?

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler delik önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle esaslı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, Aydınlatma Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin alışverişlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek done işleme sürecine açık rızamın olduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkürname Ederiz.

Emektar binalarda yapı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (mektep, aldatmaışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

çoğu kez pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden yer seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın Bapsı tuzakırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen baplar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine beis olan ivedili hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha parçalanmamış kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana bapların üstı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin fen ve öteki özellikleriyle yan yana konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Özel kanun ve yönetmelikle esirgeme altına kurallara tam olarak harmoni getirmek hem maddi hem bile tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakadar kurumlar tarafından denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Kanatlar süresince oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page